.

.

Прогресивна динамика PD9140AV CONVERTER SERIES INTELI -POWER COLVER - AMP

Прогресивна динамика PD9140AV CONVERTER SERIES INTELI -POWER COLVER - AMP

DEN 3.33
Износ

Серијата Inteli-Power 9100 е конвертор/полнач на 12 волти на избор од страна на водечки производители. Овие конвертори/полначи со цврста состојба доставуваат филтрирана DC моќност на сите кола за осветлување и апарати од 12 волти, кои обезбедуваат безбедна и сигурна услуга. Заштитата на обратната батерија ги штити конверторите од оштетување како резултат на неправилна (обратна) врска со оловото на батеријата, додека електронската струја што автоматски го намалува излезниот напон кога ќе се постигне максимален капацитет, заштитувајќи ја вашата инвестиција. Заштита со висок напон го штити конверторот од шила или наплив на напон над 135 V. Заштитата на напон со ниска линија автоматски го исклучува конверторот надолу ако влезниот напон е недоволен и ги штити уредите од оштетување на неправилности на низок напон. Интелигентната вентилатор за ладење со променлива брзина автоматски ја следи температурата на конверторот и го активира вентилаторот со потребна брзина. Многу бавни тивки брзини се користат кога побарувачката е мала, како што е за време на часовите за спиење. Автоматската термичка заштита го намалува излезот на конверторот на безбедно ниво кога единечната температура ги надминува границите на претходно поставени и го штити конверторот од оштетување заради прекумерна топлина. Опремено со електричен кабел од 15 засилувачи. Влез : 105-130 VAC, 50/60 Hz, 600 вати. Излез : 13,6 VDC, 40 засилувач. Димензии : 8.25 "L x 7.25 " W x 4,7 "H. Тежина : 4,5 lbs. Заштитата на обратна батерија спречува оштетување од неправилна врска со олово на батеријата. Филтрираната испорака на напојување DC обезбедува безбедна и сигурна услуга. Електронското ограничување на струјата автоматски го намалува излезниот напон на излезниот напон Кога е достигнат максимален капацитет. Заштитата на напон со ниска линија го штити апаратот од оштетување на неправилности на низок напон. Двегодишна ограничена гаранција.

R

Им се допаѓа и на купувачите