.

.

Wolverine Men's Hinte Steel-Toe Wellington Work Coots

Wolverine Men's Hinte Steel-Toe Wellington Work Coots

DEN 1.33
Износ

Врши добиток или тешка индустриска работа во овој водоотпорен Велингтон, зајакнувајќи ја енергијата додека ги чувате нозете безбедни и удобни. Со челична безбедносна пети и западна талент, влечењето на работа за влечење флексира и го претвора вашето движење во енергија со Wolverine Multishox® Cushioning. Ја одвраќа водата со водоотпорна кожа со полно зрно. Се чувствува суво со обвивка за бранови. Почувствувајте нова енергија на секој чекор со движење реагира, интегрирана Wolverine Multishox® Footbed и гума на лагер. Лесна ПУ мида. Флексибилност од конструкцијата Wolverine Contour Welt®. Челик-пети оценет ASTM F2413-11 M I/75 C/75 EH. Поддржана од 30-дневната гаранција за удобност на Волверин.

R

Им се допаѓа и на купувачите