.

.

Делфи Та Управување Вратоврска Прачка Крајот Одговара изберете: 2005-ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 2006-ЏИП КОМАНДАНТ

Делфи Та Управување Вратоврска Прачка Крајот Одговара изберете: 2005-ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 2006-ЏИП КОМАНДАНТ

DEN 0.67
Износ

Нашата технологија за безбедност НА ОЕ е опремена со милиони возила ширум светот и ние ја применуваме нашата експертиза ЗА ОЕ во нашето портфолио за управување со резервни пазари.  Делфи тестови до крајност ЗА перформанси НА ОЕ на секој чекор : нашите делови издржуваат температури под -40 Степени Целзиусови и над 120 Степени Целзиусови и се изложени на 720 часа спреј за сол.  Обемната димензионална и материјална анализа на делфи обезбедува најдобра компатибилност помеѓу ое и резервниот дел. Делфи ТА5258 Врата Прачка Крајот Дополнителни Карактеристики Боја : Црна. Заврши : Обложени.

R

Им се допаѓа и на купувачите