.

.

Картер СТС - Цедилка За Пумпа за Гориво Одговара изберете: 1990-1997, 1999 - МАЗДА МХ-МИАТА

Картер СТС - Цедилка За Пумпа за Гориво Одговара изберете: 1990-1997, 1999 - МАЗДА МХ-МИАТА

DEN 319.84
Износ

Програмата За Системи За Гориво Картер има уникатни иновации и решенија нудејќи премиум ое вклопување, форма и функција, како и исклучителна покриеност на возилото и ексклузивни карактеристики за решавање проблеми. Картер Системи За Гориво Цедилките за Пумпа за Гориво се критична компонента во системот за гориво на вашето возило. Функцијата на Овие Цедилки За Пумпа за Гориво во резервоарот е да заробуваат честички од нечистотија, ' рѓа и други супстанции пред да го напуштат резервоарот за гориво. Затнатата Цедалка За Пумпа за Гориво го намалува протокот на гориво, предизвикувајќи пумпата за гориво да работи премногу напорно што може да доведе до предвремено откажување на Пумпата за Гориво. Секогаш заменувајте Ја Цедилката за Пумпа за Гориво кога заменувате Пумпа за Гориво во резервоарот. Програмата За Системи За Гориво Картер има уникатни иновации и решенија нудејќи премиум ое вклопување, форма и функција, како и исклучителна покриеност на возилото и ексклузивни карактеристики за решавање проблеми. Картер Системи За Гориво Цедилките за Пумпа за Гориво се критична компонента во системот за гориво на вашето возило. Функцијата на Овие Цедилки За Пумпа за Гориво во резервоарот е да заробуваат честички од нечистотија, ' рѓа и други супстанции пред да го напуштат резервоарот за гориво. Затнатата Цедалка За Пумпа за Гориво го намалува протокот на гориво, предизвикувајќи пумпата за гориво да работи премногу напорно што може да доведе до предвремено откажување на Пумпата за Гориво. Секогаш заменувајте Ја Цедилката за Пумпа за Гориво кога заменувате Пумпа за Гориво во резервоарот. Дополнителни Карактеристики Боја : Бела. Одговара Изберете : 1990-1993 МАЗДА МХ-5 МИАТА 4 Цил 1,6 Л 1994-1997,1999-2005 МАЗДА МХ-5 МИАТА 4 ЦИЛ 1,8 Л 2000-2004 АКУРА 3,5 РЛ 6 Цил 3,5 Л 1997-2001 ХОНДА ПРЕЛУДИУМ 4 Цил 2,2 Л 1991-1995 акура легенда 6 ЦИЛ 3,2 Л И ПОВЕЌЕ - Додадете Го Вашето Возило Во НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите