.

.

SeaStar Решенија HH Предниот Планината за 2. Хидраулични Морски Кормило Пумпа

SeaStar Решенија HH Предниот Планината за 2. Хидраулични Морски Кормило Пумпа

DEN 5919.84
Износ

Seastar Solutions (Teleflex) HH52723 Helm-Seastar 2 2.4, Хидрауличен Управувач-Seastar 2 2.4 Ефикасен, безбеден и сигурен. Лесен за инсталирање. Карактеристичен ротор на кормилото поддржан од 3 валчести лежишта, трка со клип со топчести лежишта, поедноставена интегрирана метална конструкција, заптивка на вратило што може да се замени на полето, нпт навои од 1/4", внатрешен вентил за ослободување на притисокот, пред пополнување на цртичката, вентил за заклучување за позитивна брава на кормилото, патентирани цевки за крварење и внатрешен воздушен џеб за да се елиминира прелевањето на експанзијата на маслото. Компактен и стилски. Одговара на 3" цртичка дупка за тркалезен изглед со ретро вклопување од 4-1/2" цртичка дупка за стандарден изглед на квадратни Seastar.Атрибути : Тип : Sea Star 2.4 Пред Планината Sea Star Helm Пред Планината : Sea Star helm пред планината. Ефикасен, безбеден и сигурен. Лесен за инсталирање.

R

Им се допаѓа и на купувачите