.

.

Гејтс К120842ХД Серпентина Појас

Гејтс К120842ХД Серпентина Појас

DEN 3.33
Износ

Гејтс Флитрунер Микро-V Појасите се дизајнирани за најтешките апликации. Конструкцијата на флитрунер обезбедува супериорна флексибилност, стабилност, носивост и ненадминат век на траење на ременот. Патентираните материјали обезбедуваат врвни перформанси при екстремни продолжени работни температури, што го прави овој појас крајниот решавач на проблеми. Напредната мешавина на гумена технологија ЕПДМ ги издржува современите закани за влошување од зголемената изложеност на озон и течности за ладење на база на вода. Флитрунер го прави сето ова додека обезбедува најниска цена по милја за флотите, вклучувајќи пикапи од 3/4 и 1 тон.Појас по избор од флоти, вклучувајќи 3/4 и 1 тон пикап најниска цена по милји постојано ги надминува сите конкуренти извонредна отпорност на пукнатини при екстремни температури решавач на проблеми дизајниран за најтешките апликации - Управувано Од Можноста Серпентина Појас.

R

Им се допаѓа и на купувачите