.

.

Вајпер Грим Жетвар 80% Волфрам Мек Врв Стрела Постави Сина, Грамови

Вајпер Грим Жетвар 80% Волфрам Мек Врв Стрела Постави Сина, Грамови

DEN 3.33
Износ

Вашите противници ќе почувствуваат чувство на страв измијте ги кога ќе дојдете да пукате со Меките Пикадо Со Меки Врвови На Вајпер, дизајнирани за употреба или со електронски табли за пикадо или со повеќето табли со пикадо сисал. Овие пикадо се преполни со карактеристики почнувајќи од барел, обликувани од 80% Волфрам и 20% Никел. Волфрам е многу густ метал, способен да создаде потенок пикадо со иста тежина како полесни метали; ова овозможува построги групирања на истрели без да се жртвува контролата, зголемувајќи ги вашите резултати. Волфрамот е знак за квалитет и издржливост, како и поради неговата густина. Повисока содржина на волфрам ќе произведе потенок профил на пикадо од оној со помалку. Повеќе волфрам во стрелата ја зголемува цената бидејќи волфрамот е редок метал и неговата густина бара повеќе напор за машинирање. Зголемената цена дава барел со повисок квалитет и може да ги подобри перформансите, зголемувајќи ги резултатите. Секое буре ужива во свиткани ленти, длабоки жлебови и рачно насликани прстени, што овозможува вашиот стисок да остане конзистентен фрли по фрлање. Мрачните Пикадо За Жетвар имаат цврсти, Лесни Алуминиумски Шахти, со гравури со дијамантски крој за жесток изглед. Овие шахти имаат дупки за заклучување што овозможуваат посигурно вклопување на вашето буре; нема да се најдете како ги затегнувате овие шахти по истрел или два. Конечно, секоја стрела е завршена со самиот спектар на смртта што го краси секој тенок лет, за застрашувачки изглед. Секој сет вклучува шест тенки летови со голема брзина, три дополнителни најлонски шахти, девет Совети За Туфлекс 2БА, алатка за поправка на механичар за стрела, три заштитници за летање и Луксузна Кутија За Пикадо. Луксузниот Случај Пикадо Пал е одлично решение за сите во едно за вашите нови пикадо. Одликувајќи се со тврда надворешна обвивка и слотови обложени со ткаенина за да ја одржите вашата стрела безбедна, Луксузниот Пикадо Има простор за се што е вклучено во овој сет! 80% Волфрам Буриња имаат тенок профил, овозможувајќи поцврсто групирање на снимки кои го зголемуваат постигнувањето. Свиткано буре со жлебови и прстени обезбедува одлично и конзистентно фрлање зафат по фрлање. Алуминиумските Шахти исечени со дијаманти имаат дупки за заклучување, најсигурен начин за прицврстување на шахтите на буриња и подобрување на стабилноста. Чувајте пикадо и додатоци заштитени Со Луксузната Кутија Пикадо Пал, со тврда надворешна обвивка и мека крпа. Вклучува шест летови, три дополнителни најлонски заменски шахти, девет Совети За Туфлекс 2БА, алатка за поправка на механичар За Стрелање, три заштитници за летање и Луксузна Кутија За Пикадо.

R

Им се допаѓа и на купувачите