.

.

Шарпи пенкало, фино, зелено

Шарпи пенкало, фино, зелено

DEN 1.00
Износ

Ситната точка и тенок, контурен дизајн на ова пенкало овозможува без напор детали и контрола, со брзо сушење, мастило отпорни на избледени што нема да крвари преку хартија. Резултатот е неверојатен инструмент за пишување за земање белешки, цртање, doodling, етикетирање и многу повеќе. Без киселина. Мастилото нема да крвари преку хартија. Мастило од измазнување, избледени и вода.

R

Им се допаѓа и на купувачите