.

.

Форуми За Еднократна Употреба Престилка, Бела, Поли, 45, 1. Мил, Една Големина, 100 Пк-БВК390

Форуми За Еднократна Употреба Престилка, Бела, Поли, 45, 1. Мил, Една Големина, 100 Пк-БВК390

DEN 2.00
Износ

Одличен начин за заштита на облеката. За еднократна употреба, белата полиетиленска престилка е идеална за секој вработен во услугата за храна. Дебелина од 1,25 мил. Една големина одговара на сите. Форуми За Еднократна Употреба Престилка, Бела, Поли, 28 х 45, 1,25 мил, Една Големина, 100/Пк-БВК390.

R

Им се допаѓа и на купувачите