.

.

Јасно 5 Боул, пк

Јасно 5 Боул, пк

DEN 455.84
Износ

Трендовски Проѕирни Пластични Чинии се практичен додаток во вашата кујна. Можете да ги користите за да ги задржите остатоците за уживање подоцна. Секоја од четирите пластични чинии за вечера е квадратна и има димензии 5" на секоја страна. Пластиката е ослободена од бпа. Тие се ставаат еден во друг за поефикасно складирање на просторот. Може да соберете до 16,6 мл храна по единица. Овие производи доаѓаат и во други бои за поатрактивни дизајни и за координација со другите садови за вечера. Трендовски Пластичен Сад, Квадрат, Јасен, 5", 4 Брои : 4 брои пакет квадратни пластични чинии. Мерки 5 " на страна. Јасен дизајн го олеснува гледањето на содржината. Бпа слободен. Редење. Секое парче држи 15,5 мл. Достапно и во други бои (секоја се продава одделно).

R

Им се допаѓа и на купувачите