.

.

Делфи Гн Модул За Контрола На Палење Одговара изберете: 2005-ШЕВРОЛЕТ КОБАЛТ, 2004-ШЕВРОЛЕТ МАЛИБУ

Делфи Гн Модул За Контрола На Палење Одговара изберете: 2005-ШЕВРОЛЕТ КОБАЛТ, 2004-ШЕВРОЛЕТ МАЛИБУ

DEN 943.20
Износ

Делфи е оригинална марка на опрема што соработува со други производители за снабдување на деловите со кои првично бил изграден вашиот автомобил. Овој производ е во Пакет Делфи, имајте предвид дека делот можеби е произведен од независен добавувач На Делфи. Модул За Контрола на палење Одговара Изберете : 2005-2006 ШЕВРОЛЕТ КОБАЛТ 2004-2006 ШЕВРОЛЕТ МАЛИБУ 2006 ШЕВРОЛЕТ ХХР 2002-2006 САТУРН ВУЕ 2002-2005 ШЕВРОЛЕТ КАВАЛЕР 2003-2006 САТУРН ЈОН 2002-2005 ПОНТИЈАК ГРАНД АМ 2004-2005 Шевролет Класик 2002-2004 олдсмобил АЛЕРО 2001-2003 САТУРН Л200 2002-2005 ПОНТИЈАК СОНЧЕВ ОГАН 2004 САТУРН ЛВ300 2000 САТУРН ЛС1 2001-2002 САТУРН Л100 2001-2003 САТУРН ЛВ200 2000 САТУРН ЛВ1 2000 САТУРН ЛС И ПОВЕЌЕ - додадете го вашето возило Во Нашиот Додаток За Вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите