.

.

Wm - 1 4 H 5 8 P 84 L обликување на обвивка, бор

Wm - 1 4 H 5 8 P 84 L обликување на обвивка, бор

DEN 0.67
Износ

MDF е висок степен, композитен материјал што доаѓа подготвен, што го прави супер лесен за сликање. MDF вратата и прозорецот е популарна опција за внатрешни проекти затоа што е рентабилно и лесен за употреба на секое отворање. Достапни се долги, конзистентни должини на трим. Додека МДФ работи добро на повеќето проекти, можеби ќе сакате да избегнете области со ризик за влажно, каде што другите композитни материјали може да бидат подобро прилагодени. Ако барате лесен материјал за сликање за да го завршите вашиот изглед, MDF Trim е избор за вас. MDF е прифатлива, лесна за сечење и добро слика. Можете да изберете инсталација без тешки митари и едноставно да се монтирате со споеви на задниот дел од 90 степени. Профилите на MDF Trim доаѓаат во најразлични класични, традиционални или модерни стилови за да одговараат на кој било стил на домот. Лесно за инсталирање со основни алатки и добро прифаќа боја. Подготовката за боја е минимално и не е потребно пескарење. Разновидност на класични профили на модели. Рамна, мазна, униформа површина. Економска цена. Јасни профили со традиционално детали.

R

Им се допаѓа и на купувачите