.

.

Сајбер сенка - Nintendo Switch [дигитален]

Сајбер сенка - Nintendo Switch [дигитален]

DEN 958.08
Износ

Светот го презеде злото д -р Проген и неговата безмилосна синтетичка војска. Очајна молба за помош поставува Сенка, единствениот преживеан од неговиот клан, на една последна мисија да открие што започна патот до постојана пропаст. Вашиот роботски придружник, Л-Гион, е вашиот единствен водич низ урнатините на Mekacity. Колку ќе оди сенката за да го заштити својот клан и оној што го сака? Дали има повеќе на нивната врска отколку што одговара на окото? Само вие можете да ги отклучите тајните на античките сили на вашиот клан. Побрзајте пред да истече времето! Патот до откупувањето чека во сајбер сенка, квинтесенцијална игра за нинџа. Користејќи ја вашата серија на лопата Најт Амибо ви овозможува да повикате на познат пријател на самовила за да ви помогне во вашата авантура со нинџа. Shovel Knight, Plague Knight, King Knight и Spectre Knight ги користат своите иконични потези и специјална способност за промена на бои што се менува за да им помогне на сенката на злото, д -р Прогент и неговите механички монструозии! Може да се бара членство на Nintendo Switch Online за играње преку Интернет. Проверете ја страницата за детали за играта за барањата за членство. © 2021 Механичка глава Ој, сите права се задржани. Сајбер сенка и механичка глава се трговски марки и/или регистрирани трговски марки на механичка глава Oy.yacht Club Games ™ е регистриран во одредени јурисдикции, вклучително и во Соединетите држави. © 2020 Yacht Club Games L.L.C. Сите права се задржани. Сајбер сенка, игри со јахти клуб, Nintendo Switch, [Digital Download], 68640 по купувањето и ЧПП : . Receiveе добиете е-пошта за потврда од неколку минути за успешно поставување на нарачки . Втора е-пошта од Line@e- со пристап до вашиот пин ќе биде доставена во рок од 60 минути*. Ако имате проблеми со примање на е-пошта, одете на следната веб-страница за да пристапите до вашата набавка : www.e-. Внесете ја вашата адреса за е -пошта што се користи за нарачка на вашиот поштенски код за наплата и бројот на вашата нарачка (бројот на вашата нарачка може да се најде на вашата е -пошта за потврда од или во историјата на нарачката на вашата сметка) . За да ги видите најчесто поставуваните прашања во врска со овој производ посетете ја www.e- /faq.html. Нема поврат или поврат на електронски исполнети броеви на ПИН. не е одговорен за украдени или погрешни иглички.*Пиновите обично се испорачуваат за минути или, најмногу, во рок од 48 часа во зависност од дополнителната валидација на нарачката што ја бара компанијата за кредитни картички.

R

Им се допаѓа и на купувачите