.

.

Пенкала Сиетл Сихаукс

Пенкала Сиетл Сихаукс

DEN 1.00
Износ

Погоди ги книгите, забележете или нацртајте план за игра со пенкалата на вашиот тим. Овие пенкала се со висок квалитет, користат црно мастило и се добри за да имате околу училницата или канцеларијата. Секој пакет вклучува пет пенкала. Официјално лиценциран со лига и тим. Пишување на материјали. Содржи 5 пенкала.

R

Им се допаѓа и на купувачите