.

.

2К18, 2К, Xbo One, 710425499036

2К18, 2К, Xbo One, 710425499036

DEN 639.84
Износ

Патот до 99 сеопфатната мета-игра која ги наградува корисниците за подобрување на целокупниот рејтинг На Нивниот Мејплеер, без оглед на тоа кои режими ќе изберат да ги играат. ЕСРБ Рејтинг : Е10+.

R

Им се допаѓа и на купувачите