.

.

Натопи пребарувано салса уз

Натопи пребарувано салса уз

DEN 3.00
Износ

Herdez Dips Queso Salsa 15 мл со смели, автентични вкусови на Herdez® Salsa и кремаво, кадифено сирење, хердез? Queso con salsa Queso Dip е совршен начин да ги активирате чиповите, да додадете дополнителен зачин на денот на играта или да ги испуштите прославите на вашиот следен собир.

R

Им се допаѓа и на купувачите