.

.

Нанета Лепоре отворена пети со тока бела единствена сандала

Нанета Лепоре отворена пети со тока бела единствена сандала

DEN 239.84
Износ

Нанета Лепоре отворена пети со тока бела единствена сандал костум за какви било прилики и одговара на различна облека. Формална, забава, обична, фотографија, внатрешни и надворешни активности, добро за секојдневна употреба. Нанета Лепоре отворена пети со тока бела единствена сандала.

R

Им се допаѓа и на купувачите