.

.

Претприемачката Муза

Претприемачката Муза

DEN 0.33
Износ

"Претприемачката Муза : Инспирирајќи ја вашата кариера во класичната музика ги истражува принципите на претприемништво во класичен музички амбиент, инспирирајќи ги студентите, новите професионалци и едукаторите за да стекнат поширока перспектива и стратешко разбирање потребни за преговарање за сложениот и постојано менување на пејзажот на професионална музичка кариера. Сопственото патување во кариерата на авторот создава дополнителен наратив наменет да инспирира поширок и покреативен поглед на можностите за кариера. Читателите ќе се здобијат со стратешки и набљудувачки алатки дизајнирани да го прошират својот поглед на можните патеки во кариерата во класичната музика, да го стимулираат креативното размислување за тоа како нивните уникатни вештини можат да најдат вредност на пазарот во 21 век и да ги реализираат своите професионални цели преку претприемачкиот процес. И бидејќи претприемништвото е самиот креативен потфат, читателите ќе научат како претприемништвото и уметничкиот интегритет во музиката не само што можат мирно да коегзистираат, туку всушност да се негуваат и инспирираат едни со други."Опис на издавачот. Претприемачката Муза : Инспирирајќи Ја Вашата Кариера Во Класичната Музика ги истражува принципите на претприемништвото во класичен музички амбиент, инспирирајќи ги учениците, новите професионалци и едукаторите за да стекнат поширока перспектива и стратешко разбирање потребни за преговарање за сложениот и постојано менување на пејзажот на професионална музичка кариера. Сопственото патување во кариерата на авторот создава дополнителен наратив наменет да инспирира поширок и покреативен поглед на можностите за кариера. Читателите ќе се здобијат со стратешки и набљудувачки алатки дизајнирани да го прошират својот поглед на можните патеки во кариерата во класичната музика, да го стимулираат креативното размислување за тоа како нивните уникатни вештини можат да најдат вредност на пазарот во 21 век и да ги реализираат своите професионални цели преку претприемачкиот процес. И бидејќи претприемништвото само по себе е креативен потфат, читателите ќе научат како претприемништвото и уметничкиот интегритет во музиката не само што можат мирно да коегзистираат, туку всушност негуваат и инспирираат едни со други. • Автор : Џефри Nytch • ISBN : 9780190630973 • Формат : Тврд Повез • Датум На Објавување : 2018-04-02.

R

Им се допаѓа и на купувачите