.

.

Motorcraft OE Bopper Core Spark Pluck

Motorcraft OE Bopper Core Spark Pluck

DEN 2119.84
Износ

Motorcraft OE Bopper Core Spark Plucg Long Service Intervals : Интервал на услуга од 100,000 милји, висока нишка со висока јачина на челик, платина-иридиум, двоен жица двоен платина, 60,000-100,000 милји интервал на услуга, до 60,000 милји интервал на услуга : никел, стандарден бакар Јадро.

R

Им се допаѓа и на купувачите