.

.

Digipower Tp-QPGP QuikPod Xpert Монопод

Digipower Tp-QPGP QuikPod Xpert Монопод

DEN 0.67
Износ

Дигипауер Тп-КПГП Квикпод Ксперт ви овозможува да бидете своја ѕвезда! Квикподот помага со снимки од автопортрет. Quik Pod TP-QPGP се протега на 38 инчи со вградено огледало за надземни снимки и самопозиционирање. Влезете на сликата каде и да сте. Само прикачете ја камерата и снимајте одлични автопортрети. Digipower TP-QPGP Quik Pod Xpert Монопод : Проширување до 38". Вклучува адаптер за паметни телефони и држач за стативи за дигитални фотоапарати.

R

Им се допаѓа и на купувачите