.

.

Beau Mac Clusters, големи

Beau Mac Clusters, големи

DEN 111.84
Износ

Понекогаш не можете да рибите со свежи јајца, затоа треба да имате корисни вештачки јајца. Нивото и јата од јајце од Beau Mac се меки, џвакани и лебдат исто како и вистинската работа. Beau Mac Clusters, големи : 6 нишки од 12 јајца. Совршен за страствен рибар. Достапно во најразлични стилови и бои.

R

Им се допаѓа и на купувачите