.

.

Континентален Екстремен Контакт Спорт Лето 255 45ЗР 98В Патничка Гума

Континентален Екстремен Контакт Спорт Лето 255 45ЗР 98В Патничка Гума

DEN 3182.40
Износ

Континентален Екстремен Контакт спорт 02 255/45ЗР17 98вовервјуконтакт Спорт на континентал 02 е летна гума за спорт, луксузни перформанси и мускулни автомобили и се одликува Со Спортплус+ Технологија која овозможува одговорно ракување, подобар влажен стисок и подолг век на траење. Поддржан од производител со ограничена должина од 30.000 милји за стандардни фитинзи и ограничен животен век на шарите на производителот од 15.000 милји за задниот дел на скалестите фитинзи, индикаторите за подесени перформанси на Екстремниот Контакт спорт 02 во рамките на шарата им овозможуваат на возачите визуелно да проверат кога нивните гуми повеќе не се оптимизирани за употреба во суви и влажни услови. Поддржан од 30.000 милји производител гаранција за живот на шарите за стандардни фитинзи и 15.000 милји ограничен производител гаранција за живот на шарите за задниот дел на влечкаат фитинзи. Спортплус+ Технологијата обезбедува одговорно ракување, подобар влажен стисок и подолг век на траење. Подесените Индикатори за Изведба им овозможуваат на возачите визуелно да проверат дали нивните гуми се оптимизирани за употреба во суви и влажни временски услови. Три широки и еден тесен жлеб исцедете ја водата од шарата за да го намалите ризикот од хидропланирање во влажно време. Асиметричната шема на шарите ги зголемува можностите за влечење и ракување за побрзо време на круг на суви патишта. Големина : 255/45ЗР17. Опсег на оптоварување : СЛ. Производот Може Да Варира Од Сликата. Тркало/Раб Не Се Вклучени.

R

Им се допаѓа и на купувачите