.

.

Lazer Sharp LPS095XBL SPROAT црв кука, црна, големина 2 0, пакет

Lazer Sharp LPS095XBL SPROAT црв кука, црна, големина 2 0, пакет

DEN 63.36
Износ

Сметката за риболов на орел со канџи, кука за црв со одобрена SPROAT, платина црна завршница, куките со големина на орел со големина 2/0 се единствените дизајнирани, инженерски и направени куки во Соединетите држави. Eagle Claw Lazer Sharp Brett Chapman Sproat Borm Hook, Black, Size 2/0, 15 Pack Lazer Sharp LPS095xbl2/0 Brett Chapman Sproat Worm Hook, Black, Size 2/0, 15 пакет. Куките на Лазер Шарп се дизајнирани, дизајнирани и тестирани во Соединетите Држави користејќи американски челик, патентирана игла на Лазер Шарп и фалсификувана технологија обезбедува поостра, посилна, подолга од водечката конкуренција. Ултраострата и супер издржлива точка на кука за иглички, прикажани на сите куки на Lazer Sharp, заедно со изградени цели, специфични дизајни за куки за техника можат да го подобрат односот и презентацијата. Сите куки за канџи, вклучително и Лазер Шарп, се направени од висок јаглероден челик, извори од Соединетите држави. Куките за риби од острил лајзери се изградени за да ги издржат и да ги задоволат потребите на побарувачките риболовци, од почетници до риболовци на турнири. Процесот на лекување на топлина тестирано време обезбедува куките да бидат силни и издржливи. Куките се смислено позлатени со соодветниот материјал за секој случај на употреба, зголемувајќи ја издржливоста. Внимателното и намерно инженерство гарантира дека куките се добро прилагодени на задачата, без разлика дали користат техника специфична кука или нешто поразновидно за пошироки намени.

R

Им се допаѓа и на купувачите