.

.

Парадигми Во Криптологијата-Микрипт . Злонамерна И Истражувачка Криптологија: Втора Меѓународна Конференција, Микрипт , Куала Лумпур, Малезија, 1-2 декември година,

Парадигми Во Криптологијата-Микрипт . Злонамерна И Истражувачка Криптологија: Втора Меѓународна Конференција, Микрипт ,

DEN 805.12
Износ

Оваа книга претставува судија пост-конференциска постапка На Втората Меѓународна Конференција За Криптологија и Злонамерна Безбедност, одржана во Куала Лумпур, Малезија, 1-2 декември 2016 година. 26-те ревидирани целосни трудови, два кратки труда и две презентирани клучни белешки беа внимателно разгледани и избрани од 51 поднесок. Трудовите се организирани во актуелни делови за повторно разгледување на традицијата; различни парадигми; криптофикација; злонамерна криптографија; напредок во криптанализата; примитиви и карактеристики; кореспонденција за криптанализа. * ИСБН : 9783319612720 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 2017-07-14.

R

Им се допаѓа и на купувачите