.

.

Предавање Белешки Во Компјутерски Науки: Напредок Во Криптологијата-Еурокрипт: 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Теоријата и Примената на Криптографските

Предавање Белешки Во Компјутерски Науки: Напредок Во Криптологијата-Еурокрипт: 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Теоријата

DEN 1114.56
Износ

Овој сет со пет тома, ЛНКС 14004-14008 ја сочинува судиската постапка на 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Теорија и Примена на Криптографски Техники, Еурокрипт 2023, што се одржа во Лион, Франција, во април 2023 година.Вкупно 109 презентирани целосни трудови беа внимателно избрани од 415 поднесоци. Тие се организирани во тематски делови на следниов начин : Теоретски Основи; Примитиви На Јавен Клуч Со Напредни Функционалности; Класична Криптографија На Јавен Клуч; Безбедна и Ефикасна Имплементација, Криптографски Инженеринг и Криптографија Во Реалниот Свет; Симетрична Криптологија; и конечно Повеќепартиски Пресметки и Нула Знаење. Белешки за Предавања Во Компјутерски Науки : Напредок Во Криптологијата-Еврокрипт 2023 : 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Теорија и Примена на Криптографски Техники, Лион, Франција,23-27 април,.

R

Им се допаѓа и на купувачите