.

.

Налах ќебе пондерирано од памук - килограми, мирно спиење, ватирана обвивка, 72 80

Налах ќебе пондерирано од памук - килограми, мирно спиење, ватирана обвивка, 72 80

DEN 639.84
Износ

Chебињата се конструирани за да одговараат на креветите со големина на близнаци, кралица и кралица. Инженерско е да биде 7-12% од вашата телесна тежина за да го опуштите нервниот систем со симулирање на чувството да бидат прегрнати или држени.

R

Им се допаѓа и на купувачите