.

.

Меѓународен весник за етика. Волумен [Кожен]

Меѓународен весник за етика. Волумен [Кожен]

DEN 1.33
Износ

Кожено издание. Јазик : Англиски Волумен : том.31 (Октомври.1920-јули 1921) Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1921 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 472 Наслов : Меѓународен весник за етика. Том 31 (Оц1920-јули 1921) (1921) [Кожен] Автор : Меѓународен весник за етика. Волумен 31 (Оц1920-Јули 1921) (1921) [Кожен].

R

Им се допаѓа и на купувачите