.

.

Креативни ко-оп-рачно ткаени корпи за морска трева со рачки, црни и природни, сет од 3

Креативни ко-оп-рачно ткаени корпи за морска трева со рачки, црни и природни, сет од 3

DEN 194.72
Износ

Овие прекрасно изработени рачно ткаени корпи за морска трева со рачки доаѓаат како прекрасен сет од три. Тие се природен и функционален акцент за скоро секоја просторија во вашиот дом или канцеларија и се совршени за складирање на многу различни предмети за домаќинството. Прекрасно изработените рачно ткаени корпи за морска трева со рачки доаѓаат како прекрасен сет од три. Seagrass има природна и црна, различна шема на ткаење. Природен и функционален акцент за скоро секоја просторија во вашиот дом или канцеларија. Совршен за складирање на многу различни предмети за домаќинството.

R

Им се допаѓа и на купувачите