.

.

Каменга Рачен Компас

Каменга Рачен Компас

DEN 1.67
Износ

1 1/8" дијаметар. Црна машински алуминиум домување. Обезбедува точна, без раце копнена навигација во најсложените услови. Кога условите на светлината стануваат темни, 10-те дипломи стануваат прозрачни, што го прави лицето на компасот лесно за читање. Точност + / - 40 милји. Работи беспрекорно на температури кои се движат од -50 F до 150 F. индукциско амортизирање за брза стабилизација на иглата. Осветлување без одржување повеќе од 10 години. Компас каменга : Тешка црна најлонска нараквица. Отпорен на вода. Масовно спакувани.

R

Им се допаѓа и на купувачите