.

.

Сусам Стрит Чутс И Скали

Сусам Стрит Чутс И Скали

DEN 2.67
Износ

Тоа е горе, долу, наоколу и ништо друго освен забава со вашите Пријатели Од Улицата Сусам во оваа Игра Со Скали и Скали. Поместете го спинерот за да се движите околу таблата. Искачете се чекор по чекор нагоре, но внимавајте на каналите. Достигнете плоштад 100 прво и победете ја играта. Искачете се по скали и лизгајте надолу со елмо и останатите пријатели од Улицата Сусам. Играта доаѓа со 4 карактери со штандови, фабрика со база и стрелка и инструкции. • Искачете се по скали и лизгајте надолу со елмо и останатите пријатели Од Улицата Сусам! * Играта доаѓа со 4 карактери со штандови, фабрика со база и стрелка и инструкции. • Возраст 3 и повеќе.

R

Им се допаѓа и на купувачите