.

.

Црн барел-о-лим, 8pk

Црн барел-о-лим, 8pk

DEN 223.84
Износ

Не заборавајте да го вклучите овој забавен забавен производ на вашиот следен настан! Овој производ е сигурен дека ќе додаде возбуда и возбуда на вашата следна забава! Вклучува 1 или 8 барели од 5 мл. контејнери. Овој производ е изработен од пластика. Black Barrel-O-Slime, 8pk : Не заборавајте да го вклучите овој забавен забавен производ на следниот настан. Овој производ е сигурен дека ќе додаде возбуда и возбуда на вашата следна забава. Вклучува 1 или 8 барели од 5 мл. контејнери. Овој производ е изработен од пластика.

R

Им се допаѓа и на купувачите