.

.

Гејтс капаче за полнење нафта

Гејтс капаче за полнење нафта

DEN 143.84
Износ

Гејтс моторниот масло за полнење на маслото, капачињата за полнење нафта, се карактеризираат со трајна конструкција што обезбедува долг животен век на услугата. Специјална завршница се спротивставува на 'рѓата и обезбедува одлична заштита од топлина на подлогата. Карактеристики и придобивки : Инженерски за да се усогласи со строгите стандарди за контрола на емисиите Специјална завршница се спротивставува на 'рѓата и обезбедува одлична заштита од капакот на маслото за полнење на топлина.

R

Им се допаѓа и на купувачите