.

.

Samsung N Соодветни 3-Парче Повеќе Обложени Филтер Комплет + Комплет За Чистење

Samsung N Соодветни 3-Парче Повеќе Обложени Филтер Комплет + Комплет За Чистење

DEN 1919.84
Износ

Пакетот Вклучува УЛТРАВИОЛЕТОВИОТ Ув Филтер Ги Апсорбира ултравиолетовите зраци што често ги прави фотографиите на отворено магливи и нејасни. Повеќенаменски филтер за фино време за боја, како и црно-бели фотографии. Служи како постојан заштитник на објективот. Кружен Поларизатор CPL Филтер Ги Отстранува несаканите рефлексии од неметални површини како што се вода, стакло итн. Овозможува боите да станат позаситени и да изгледаат појасни, со подобар контраст. Го зголемува контрастот и заситеноста на синото небо и белите облаци. Флуоресцентниот ФИЛТЕР FL-D Ја Коригира зелената актерска екипа создадена кога користите дневна светлина под флуоресцентни светилки со дневни цевки. Го враќа природниот колк 3 еез Делукс Комплет За Чистење течност за чистење леќи 5 парчиња памучни брисеви мека текстура крпа од влакна Еколошки и нетоксичен Пакет Вклучува Ултравиолетов (УВ) Филтер ? Ги апсорбира ултравиолетовите зраци што често ги прави фотографиите на отворено магливи и нејасни. ? Повеќенаменски филтер за фино време за боја, како и црно-бели фотографии. ? Служи како постојан заштитник на објективот. Кружен Поларизатор (CPL) Филтер ? Ги отстранува несаканите рефлексии од неметални површини како што се вода, стакло итн. ? Овозможува боите да станат позаситени и да изгледаат појасни, со подобар контраст. ? Го зголемува контрастот и заситеноста на синото небо и белите облаци. Флуоресцентен (FL-D) Филтер ? Ја коригира зелената актерска екипа создадена при користење на дневна светлина под флуоресцентни светилки со дневни цевки. Го враќа природниот Комплет За Чистење Делукс од 3 парчиња ? Течност за чистење леќи ? 5 парчиња памучни брисеви ? Мека текстура влакна крпа ? Еколошки и нетоксичен.

R

Им се допаѓа и на купувачите