.

.

Белкин Авто Адаптер

Белкин Авто Адаптер

DEN 1192.00
Износ

Белкин Авто Адаптер, 12 W, 12 V Dc Влез, 5 V DC/2.40 А Излез Белкин Авто Адаптер Престанете да се грижите за полнење на вашите мобилни уреди, чувајте го овој автоматски адаптер во возилото. 12 W максимална излезна моќност за максимална сигурност и дополнителна продуктивност. 2.40 струјата овозможува брзо полнење на вашиот уред. Испорачува 5 V DC за да се осигура дека вашиот уред е секогаш подготвен за употреба. Автоматски Адаптер со влезен напон ОД 12 V DC за оптимални перформанси со максимална употребливост.

R

Им се допаѓа и на купувачите