.

.

Чуда на античкиот свет

Чуда на античкиот свет

DEN 2.00
Износ

Седум чуда ви дозволува да патувате таму каде што никој не поминал порано. Патувајте во Големата пирамида на Гиза, висечките градини на Вавилон и Трек низ медитеранските острови за да ја гледаат славата на античка Грција. Мора да ги изградите 7 -те чуда на античкиот свет. Времето е кратко и патувањето е исполнето со опасност. Мора да одговарате на три магични руни монети со иста боја за да ги снабдите вашите работници со градежни камења потребни за создавање на седумте чуда. 7 чуда на античкиот свет PSP SKU : ADIB000 MRQKH8.

R

Им се допаѓа и на купувачите