.

.

Хома Ролна Боја Текстура, Камен

Хома Ролна Боја Текстура, Камен

DEN 223.52
Износ

Текстура и боја во еден чекор Со Хомакс Камен Ролна Боја Текстура. Покријте грозни ѕидови и креирајте декоративен камен заврши брзо и лесно. Едноставно измешајте го агрегатот со еден галон боја и нанесете ја текстурата со конвенционален валјак за боја или валјак за боја со текстура. Безбеден за употреба на гипс картон, облоги, цементен блок и позадина. Покриеност околу 100 Квадратни Метри. Решение во еден чекор за текстура и бојадисување на вашите ѕидови. Груб агрегат создава груба завршница слична на камен. Опфаќа прибл. 100 квадратни. фт. 10 мл. пакет. Одлично за криење на несовршености или оштетени области во гипс картон. Скријте дупки за нокти, рипови, вдлабнатини, динг, итн. Се меша со 1 Гал. боја. Економична алтернатива на завршните бои за декор од висока класа.

R

Им се допаѓа и на купувачите