.

.

Гудјер Орел Ф Асим Роф Лето 205 40р 86В Гума Одговара: 2012-Мини Купер Роудстер Џон Купер Работи, 2009 - Мини Купер Џон Купер Работи Клубмен

Гудјер Орел Ф Асим Роф Лето 205 40р 86В Гума Одговара: 2012-Мини Купер Роудстер Џон Купер Работи, 2009 - Мини Купер Џон Купер

DEN 1.00
Износ

Гудјер Орел Ф1 Асим 3 РОФ 205/40Р18 86В е врвна летна гума со ултра високи перформанси за командување со влечење и прецизно ракување во влажни и суви услови. Асиметричната шема на шарите нуди моќна влечна сила во вртења и подобрена влажна влечна сила. Гудјер Орел Ф1 Асим 3 РОФ 205/40Р18 86В Гума : Тип На Гума : Перформанси . Индекс На Оптоварување На Гумите : 86. Оценка За Брзина : В. Гаранција За Шари : Ниедна . Стартувај На Рамна (РОФ) Гума Со Високи Перформанси . Одговара : 2008 Мини Купер С Клубмен 2016-23 Мини Купер Џон Купер Работи и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите