.

.

Goodyear Eagle LS- 225 55- H гума

Goodyear Eagle LS- 225 55- H гума

DEN 5155.52
Износ

Goodyear Eagle LS2 (AO) е турнеја низ цела сезонска гума произведена за патнички возила .. Оваа гума беше специјално дизајнирана за избрани модели Audi. Произведено е со најновите методи на производство и помина низ ригорозно тестирање за да го добие рејтингот на АО. За гумата да го добие рејтингот на АО, мора да помине низ педесет тестови за критериуми за изведба за да се осигура дека ќе настапи на посакуваниот начин на возилата на Ауди. Сите гуми на Audi бидете сигурни дека безбедноста на гумите, нивото на удобност и можноста за извршување се првокласни .. Гумата нуди одлична целата временска влечење благодарение на специјалното соединение на цела сезонска гума и дизајнот на шарите. Ги зафаќа сите суви, влажни и зимски временски површини со леснотија и обезбедува одлична безбедност во текот на целата година. Опкружните жлебови ја зголемуваат влечењето на влажното време и спречуваат опасно хидропланирање со елиминирање на вода и затегнување од под стапалото на гумата. Специјалната шема на шара ја подобрува способноста за ракување и свиоци. Секвенцата на блокот на шарите ја зголемува одговорноста на управувачот и стабилноста на возењето со одржување на постојан контакт со патот. Одговорноста на управувачот станува брза и точна, додека моделот одржува стабилност против надворешните движечки сили кои влијаат на тоа. Способноста и моќноста на аголот и маневрирањето се зголемуваат со шемата на рамото на дизајнот на шарите што обезбедува дополнителни рабови за гризење. Како резултат, гумата е способна безбедно да настапува во сите временски услови .. Компјутерот оптимизирана променлива секвенца на теренот го откажува патот и бучавата на моделот создаден додека гумата е во движење. Променливиот терен остава звучна фреквенција што ја откажува целата бучава што се создава и го намалува бучавата на патот што се слуша во кабината на возилото. Искуството за возење што го нуди моделот е тивко и удобно . Внатрешната структура на челичниот ремен на Eagle LS2 (AO) ја спречува деформацијата со голема брзина и ја одржува својата оптимална форма на гуми. Гумата има голема способност за извршување на голема брзина, бидејќи надворешниот притисок на возењето не влијае на гумата на непожелни начини .. Оваа специфична гума е од 2019 година. Дот 2019 Ауди гума. Цело време влечење. Подобрена реакција на управувачот. Зголемена способност за свиоци. Намалено ниво на бучава на патот. Издржливост на голема брзина.

R

Им се допаѓа и на купувачите