.

.

Виктор 02-10829- Се вклопува Изберете: 2000- Acura 3.2TL, 2001- Acura 3.2Cl

Виктор 02-10829- Се вклопува Изберете: 2000- Acura 3.2TL, 2001- Acura 3.2Cl

DEN 5903.68
Износ

Без разлика дали сте професионален техничар или квалификуван направете го тоа, потребен ви е лесен пристап до квалитетот на Виктор Рајнц на секое ниво на моторот сите во една кутија и без изненадувања. Заштитно пакување, информативни етикети и најсовремени електронски каталогизација, осигурете се дека ќе ги добиете прецизно дихтунзите и заптивките потребни за успешна, долготрајна поправка. Виктор 02-10829-01 одговара на Изберете : 2000-2003 Acura 3.2 TL 2001-2003 Acura 3.2 Cl и повеќе-Додадете го вашето возило во нашиот фит-додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите