.

.

- 27в 12,8 в Бај15д Т Минијатурна автомобилска сијалица со Блескаво светло

- 27в 12,8 в Бај15д Т Минијатурна автомобилска сијалица со Блескаво светло

DEN 3.00
Износ

27ват, 12,8 волти, Т7 Сијалица, База На Двоен Контактен Индекс (Бај15д), Автомобилска - 3496/БП БАЈ15Д е база НА бајонет со двоен контакт каде што едниот од игличките е повисок од другиот.Base BAY15d Bulb Type Miniature Bulbs Diameter (in) 0.875 Filament C-6/C-6 прозрачен Флукс (LM)540/38maxmimum Целокупната Должина (во) 2.00 Номинална Живот (Часа)600/5000shapet7 напон (V)12.8 Vwatage (W)27 W 27watt, 12.8 волти, T7 Сијалица, База со двоен контакт Индекс (bay15d), Автомобилска - 3496/bp bay15d Е база Со Бајонет Со Двоен Контакт со Префокус, каде Што Едниот ОД ИГЛИЧКИТЕ е повисок од другиот. База Bay15d Сијалица Тип Минијатурни Светилки Дијаметар (во) 0.875 Филамент C-6/C-6 Прозрачен Флукс (LM) 540/38 Максимална Вкупна Должина (во) 2.00 Номинална Живот (Часа) 600/5000 Форма T7 Напон (V) 12.8 V Моќност (W) 27 W.

R

Им се допаѓа и на купувачите