.

.

Пионерски Фото Албуми Кожен Книговодствен Пкт Фото Албум, Браун

Пионерски Фото Албуми Кожен Книговодствен Пкт Фото Албум, Браун

DEN 319.84
Износ

Овој фото албум со висок капацитет содржи 500 фотографии од 4 х 6 инчи во оптички проѕирни пластични џебови со позадина од беж хартија. До секоја фотографија има област за меморандуми. Албумот содржи Зашиена европска врзана кожна обвивка со луксузен подигнат заоблен книжен ' рбет. Уникатниот распоред на пет џебни страници овозможува три хоризонтални и две вертикални фотографии да бидат прикажани на истата страница. Архивски, фото безбедно : киселина, лигнин и пвц слободен. Точка мери околу 2 x 13.38 x 13 инчи (L x W x H). Фото албумот со висок капацитет содржи 500 фотографии до 4 "х6". Зашиена Европска врзана кожна покривка со луксузен подигнат заоблен книжен ' рбет. Секоја страница има 5 џебови за држење 3 хоризонтални и 2 вертикални фотографии. Оптички исчистете ги џебовите со позадина од беж хартија и област за пишување белешки до секој џеб. Архивски, фото безбедно : киселина, лигнин и пвц слободен.

R

Им се допаѓа и на купувачите