.

.

ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Џип Вранглер 2.4 Л 2003-2006, Либерти 2.4 Л 2002-2005, ТЈ 2.4 Л 2003-2006

ХА Премиум Филтер За Воздух На Моторот Одговара На Џип Вранглер 2.4 Л 2003-2006, Либерти 2.4 Л 2002-2005, ТЈ 2.4 Л 2003-2006

DEN 1.00
Износ

Промената на филтерот за воздух на моторот е мала задача што може да има големо влијание врз перформансите и долговечноста на моторот. За оптимално здравје на моторот, се препорачува филтерот за воздух на моторот да се заменува на секои 12 месеци или 12.000 милји. Повеќето филтри за воздух на моторот се многу лесни за промена – бараат малку, или без алатки и само неколку минути од вашето време. ЕКОГАРД XA5435 КОМПАТИБИЛЕН СО : . Џип Либерти 2.4 Л 2002-2005. Џип ТЈ 2.4 Л 2003-2006. Џип Wrangler 2.4 L 2003-2006 КОМПАТИБИЛЕН Со Џип Wrangler 2.4 L 2003-2006, Слобода 2.4 L 2002-2005, TJ 2.4 L 2003-2006. ГО ЗАМЕНУВА КРАЈСЛЕР 05019443,, 5019443,, ФРАМ КА9402, ПУРОЛАТОР А25435, ВИКС 42156. ПОДОБРЕТЕ ГИ ПЕРФОРМАНСИТЕ со менување на филтерот за воздух на вашето возило најмалку на секои 12.000 милји (или како што е препорачано во упатството за сопственикот на вашиот автомобил); за да се осигурате дека моторот на вашето возило има чист и ефикасен проток на воздух што му е потребен за брзо забрзување и моќност.

R

Им се допаѓа и на купувачите