.

.

Стандарден Egv EGR Вентил За Хонда Спогодба

Стандарден Egv EGR Вентил За Хонда Спогодба

DEN 3008.00
Износ

Одговара на следниве возила : Хонда Согласност 1991 ЕКС 2.2 Л Вагон1991 СЕ 2.2 Л Седан1992 ЕКС 2.2 Л 1993 (подмодел : ЕКС, СЕ) 2.2 Л СТАНДАРДНА ОЕ Замена EGR Вентили Вратете го вашето возење до целосна функција со оем-одделение за обезбедување квалитет и стандардни перформанси за поставување понудени Од Стандардните oe замена EGR вентили. Од 1919 Година, Стандардните Моторни Производи дизајнираа целосна линија на производи за управување со моторот, вклучувајќи делови за палење, сензори и вградени компјутери.Дизајнот ги исполнува стандардите на ниво НА ОЕ, цврсто изградени во сертифицирани објекти ОД ТС 16949 година, широк спектар на увоз и покриени домашни модели преку систематска инспекција за да се гарантираат трајни перформанси и Квалитетна Количина Продадена : Продадена Поединечно.

R

Им се допаѓа и на купувачите