.

.

Chewce whick chicking путер од кикирики, џвакање со кучиња со путер од кикирики, 10 точки

Chewce whick chicking путер од кикирики, џвакање со кучиња со путер од кикирики, 10 точки

DEN 3.33
Износ

Chews со Dreambone® се без суровини, високо сварливи? Направени со здрав зеленчук и вистинско пилешко, и збогатено со витамини и минерали! Тие се лесни за варење, што значи дека тие многу ретко ќе предизвикаат вознемирен стомак или лабава столица. Chews со Dreambone дури го надминува нивото на сварливост на повеќето храна за кучиња. Пронаоѓањето џвака што го комбинира вкусот што го сакаат со придобивките што ги сакате може да биде тешко. Брендот Dreambone е тука да понуди различни опции што ќе го сторат токму тоа! Chews со Dreambone® ги има сите придобивки од џвакање со суровини? Без Rawhide! Не се прават џвакања со завиткани кокошки со Rawhide со Dreambone® со вистински путер од кикирики, пилешко и здрав зеленчук, и имаат пријатно пилешко слој завиткан околу надворешната страна, за кучињата со пиштол за вкус не можат да се спротивстават. Нашите џвакања помагаат во одржување на здрави заби од природното дејство на џвакање. Секое џвакано завиткано од пилешко е збогатено со витамин и минерал и лесен за варење. Тие ќе го сакаат вистинското пилешко завиткано надвор за над горниот вкус! Dreambone Chicken Wrap Reg Stick Stick Cearut Butter Chews Dog Treat, 10 Ct.

R

Им се допаѓа и на купувачите