.

.

Дорман 926 - Предна Страна На Возачот Надворешна Рачка На Вратата Засилување За Изберете Форд Модели, Црна Одговара изберете: 2008-ФОРД ФОКУС

Дорман 926 - Предна Страна На Возачот Надворешна Рачка На Вратата Засилување За Изберете Форд Модели, Црна Одговара изберете:

DEN 1.67
Износ

Ова надворешно засилување на рачката на вратата е дизајнирано да одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналното засилување на одредени возила и е дизајнирано за издржливост и сигурни перформанси. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - ова надворешно засилување на рачката на вратата е дизајнирано да одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналното засилување на одредени возила. Ја враќа функционалноста - ова засилување на рачката е направено за целосно враќање на изгледот и функционалноста откако оригиналното засилување не успее. Издржлива конструкција - овој дел е направен од квалитетни материјали за да се обезбедат сигурни перформанси и долг работен век. Доверлив квалитет-поддржан од тим експерти за производи во Соединетите држави и повеќе од еден век автомобилско искуство. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Форд Фокус : 2008, 2009, 2010, 2011. Дополнителни Карактеристики Боја : Црна. Материјал : Метал.

R

Им се допаѓа и на купувачите