.

.

Лесно Натоварувач Хибридни Магнетни Голф Клуб Капа Од Проактивни Спортови

Лесно Натоварувач Хибридни Магнетни Голф Клуб Капа Од Проактивни Спортови

DEN 2.00
Износ

Лесниот Натоварувач има магнетна вратичка за грб што овозможува лесен пристап до клубот. Само подигнете ја размавта и вметнете го вашиот клуб. Системот за заменливи броеви го идентификува вашиот клуб. Магнетизиран размавта за лесно вклучување и исклучување на заменлив број систем за идентификување на клубови ги одржува вашите клубови да бараат материјали со висок квалитет и професионален изглед заштитете ја инвестицијата во вашиот голф-клуб со тоа што ќе ги чувате скриени и безбедни.

R

Им се допаѓа и на купувачите