.

.

Универзален зглоб, 210-5349

Универзален зглоб, 210-5349

DEN 671.84
Износ

Сите производи на GMB се дизајнирани, дизајнирани и изградени користејќи ги најстрогите упатства за дизајн и производство, со најдобар квалитет обезбеден преку програми ISO/TS 16949. Добавувач на ОЕ на најголемите производители на автомобили, како што се ГМ, Мазда, Нисан и Хјундаи. Универзален зглоб на GMB, 210-5349 : Вклучен е вклучен и прилечен прицврстен прстен, каде што е применливо. Тешки лежишта со игла. Повеќестепено тестирање пред собранието. Специјален состав на челик Chrome/Molybdenum.

R

Им се допаѓа и на купувачите