.

.

Собрание на регулаторот на прозорецот за напојување со моторнифт

Собрание на регулаторот на прозорецот за напојување со моторнифт

DEN 764.16
Износ

Единствените делови препорачани од компанијата „Форд мотор“ за возилата Форд и Линколн. Собранијата на регулаторот на моторните производи се дизајнирани и тестирани според ригорозните инженерски стандарди на Форд. Двете специфични прирачни апликации и регулаторите на прозорецот за напојување се достапни; Собранијата за напојување вклучуваат нови моторни мотори за лифтови на прозорецот. Деловите на моторните производи се вклопуваат во право за прв пат за побрза, полесна инсталација. Собрание на регулаторот на прозорецот со мотор-161.

R

Им се допаѓа и на купувачите