.

.

Централен дебеломер на сопирачката на дискот

Централен дебеломер на сопирачката на дискот

DEN 1908.48
Износ

Повторно воспоставено од производството за да ги исполни најпрецизните стандарди за сигурни перформанси. 100% тестиран притисок и проверен за да се обезбеди соодветно работење и вклопување. Третирани со антикорозивна завршница. Доаѓа без влошки за сопирачките. Вклучува само хардвер и загради R&R Caliper.

R

Им се допаѓа и на купувачите