.

.

Турбота Премиер За Виндоус Мек, Та Година [Стара Верзија]

Турбота Премиер За Виндоус Мек, Та Година [Стара Верзија]

DEN 415.84
Износ

Направете ги вашите даноци правилно со Турботакс 2016. Турботаксот е прилагоден на вашата единствена ситуација и ќе ги бара одбитоците и кредитите што ги заслужувате, за да можете да бидете сигурни дека вашиот квадрат ќе го добие максималното враќање на средствата. Турботакс ве тренира на секој чекор од патот. Двојно го проверува вашето враќање додека одите да се справите дури и со најтешките даночни ситуации, за да бидете сигурни дека го добивате секој долар што го заслужувате. Секоја година станува уште полесно. Како клиент што се враќа, Турботакс автоматски ќе пренесува податоци од последните години за да помогне да се обезбеди точност и да ви заштеди време. Ви ги обезбедува најновите даночни закони. Го вклучува законот за здравствена заштита, така што можете да бидете сигурни дека вашите даноци ќе бидат направени правилно. Помош на патот. Интуит Турботакс 2016 Премиер За Данок со е-датотека + Држава 2016, Кутија Пакет, 1 Корисник Дистрибуција Медиуми/Метод : ЦД-РОМ. Тип На Лиценца : Кутија Пакет. Поддржана платформа : Мек, КОМПЈУТЕР. Дистрибутивни Медиуми/Метод : ЦД-РОМ. Тип На Лиценца : Кутија Пакет. Поддржана платформа : Мек, КОМПЈУТЕР. Количина На Лиценца : 1 Корисник. Име на софтвер : Турботакс 2016 Премиер За Данок. Софтвер Под Тип : Даночен Менаџмент. Количина На Лиценца : 1 Корисник.

R

Им се допаѓа и на купувачите